S'abonner à flux Dopinglijn
Wie sport moet weten waar de lijn ligt
Mis à jour : il y a 37 min 36 sec

Persmededeling NADO Vlaanderen

novembre 7, 2018 - 4:19pm

Persmededeling NADO Vlaanderen naar aanleiding van de dopingcontrole van Pieter Serry tijdens het gala van de Flandrien te Oostende op 6 november 2018.

Catégories: Atletieknieuws

NADO Vlaanderen zoekt chaperons

octobre 22, 2018 - 7:49am

NADO Vlaanderen zoekt dringend een twintigtal nieuwe chaperons (V/M) voor het assisteren bij dopingcontroles.

Heb je altijd al een taak als vrijwilliger in de sport willen opnemen? Ben je ouder dan 18, sportief ingesteld, hou je van eerlijke en faire sport en heb je regelmatig wat tijd vrij in het weekend?

Vertoon je zelf een onberispelijk sportief gedrag en kan je zo mogelijk een bewijs van goed gedrag en zeden model B voorleggen indien daarom wordt gevraagd?

Dan is de job van chaperon misschien iets voor jou.

Chaperons assisteren controleartsen op sportwedstrijden en helpen toezien op het correcte verloop bij de dopingcontroles. Zij roepen een sporter na de sportprestatie op voor de dopingcontrole en begeleiden de sporter tot het einde van de controle.

Per controle, die gemiddeld ongeveer een halve dag in beslag neemt, ontvang je een onkostenvergoeding van 93,31 euro alsook je eventueel gemaakte verplaatsingsonkosten. 

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie vooraleer je kandidaat te stellen, stuur een mail naar hans.cooman@nado.vlaanderen 

Kandidaten die aan de vereisten voldoen, ontvangen een uitnodiging voor een opleidingssessie op zaterdagvoormiddag 24 november 2018 te Meise. Daar word je na een beknopte opleiding onderworpen aan een korte evaluatieproef betreffende de specifieke taakuitvoering. Slaag je voor die proef, dan kan je een controle toegewezen krijgen op basis van de door jou zelf opgegeven beschikbaarheid in 2019.

We kijken alvast uit naar jouw kandidatuurstelling.

 

Catégories: Atletieknieuws

Sponsors

Sport Vlaanderen
cm-logo
logo Korim - kds
kinepolis
Provincie West-Vlaanderen
Etixx