Inschrijven

Inschrijven

borstnummer

Inscription
Pré-inscription jusqu'au 3 sept ou jusqu'à la limite de 750 coureurs

 

Transport:
Un transfert en car à partir d'Ypres est prévu pour les athlètes
pré-inscrits
(à mentionner lors de l'inscription).
Paiement à l'avance (avec l'inscription) : 7 Euro
Départ : gare d'Ypres (7u30-8u00)
Arrivée: Nieuwpoort (8u20 -8u50)
(bus= 7 euro)

Pré-inscriptions: 30€ avant 03/09/2017

Voorinschrijving:  €24 tot einde maart
daarna €30 tot limiet van 750 deelnemers bereikt is.

eventueel beperkte DAGINSCHRIJVINGEN mogelijk op zaterdag à €45!

Voor wie wil is er vervoer van Ieper naar Nieuwpoort-stad, enkel 's morgens voor de start!!!
Er is geen vervoer terug na de aankomst naar Nieuwpoort. Vertrek van de bussen: Ieper Station (7u30-8u00) Aankomst : Nieuwpoort (8u20 -8u50)
Kostprijs voor de bus= €7

Ook de begeleiders worden ingeschreven. Meefietsende begeleiders (één per deelnemer) dragen tijdens de wedstrijd een t-shirt van de organisatie. Zo zien onze seingevers wie wel en wie niet op het parcours toegelaten is; het weren van "toeristen" verhoogt de veiligheid van onze deelnemers. De atleet schrijft zijn begeleiders eveneens vooraf in, dit aan €8 per begeleider. Het T-shirt wordt aan de startplaats afgehaald door de loper!!!

We geven jullie de kans om samen met ons een goed doel te steunen. Omdat we met deze marathon volledig op het slagveld van WO1 lopen en er hier nog wekelijks (dagelijks zelfs) bommen worden opgegraven, ligt de keuze voor de hand. We steunen ieder jaar een actie tegen landmijnen of voor hulp aan kindsoldaten, enz enz. Het is ieder jaar iets anders.
Op het inschrijvingsformulier vind je onderaan de keuzemogelijkheid, geheel vrijwillig, om €10 bij te storten. Na afloop van de marathon wordt het totaalbedrag doorgestort aan het goede doel.

In ruil  krijgt iedere atleet die deze keuze maakt een borstnummer met twee namen, nl de eigen naam en de naam van een gesneuvelde "oorlogsatleet". Er zijn onnoemelijk veel topsporters die in WO1 naar het front trokken. Zij vonden dat ze een voorbeeldfunctie hadden. We geven op deze website later ook de achtergrondverhalen van deze oorlogsslachtoffers. Eveneens worden hierop enkele citaten toegelicht die op grote banners te zien zullen zijn aan de reling van de bruggen langs het parcours.

Bruggen kunnen ook de link symboliseren tussen continenten, landen, steden, rassen, generaties, sporten, eeuwen, winnaars en verliezers of overlevenden en slachtoffers. De citaten betreffen strategisch geplaatste gedachten die betrekking hebben op zowel de marathonloper als de soldaat in de oorlog. Met dank aan "vzw De Boot" (km 29) en aan Bart Vangrysperre en Wim Packet voor het vele opzoekingswerk!

Wat heeft iffmarathon te maken met de gesneuvelde marathonloper James Duffy?

Klik hier en lees alles over de gesneuvelde Bostonwinnaar James Duffy.pdf 680 kb

De inschrijving voor de marathon van 2017 is nog niet mogelijk op dit moment.