welkom op
marathons.be
marathons.be
uw referentie voor marathons in België
IFF
In Flanders Fields marathon
de mooiste marathon
in Vlaanderen
loopkalender.be
Text

Wedstrijden in de kijker

18° In Flanders Fields marathon 11 sept '16 om 10u00

De vzw IFFmarathon organiseert op zondag 11 september 2016 (10u00) de achttiende "In Flanders Fields-marathon" in de Westhoek. Een marathon door de beschermde IJzervallei.

De start wordt gegeven in Nieuwpoort-stad, ter hoogte van de vismijn aan de kaai, waarna men langs de IJzer naar Diksmuide loopt, en via de Ieperlee naar Ieper . Een historisch traject, dat mits enig puzzelwerk voldoet aan de officieel vereiste afstand, nl. 42km195.

Diksmuide Ijzersterk

finnisher Diksmuide Ijzersterk

Vanaf eind maart wordt ook dit gedeelte van de website vervolledigd!

Gezellige loopwedstrijd over landelijke asfaltwegen tussen de groene weiden langs de IJzer met de finish thv de PAX-poort aan de IJzertoren.

sirenejogging

Duinen Middelkerke

De Sirenejogging (8km) maakt deel uit van het Delhaize Loopcriterium van de Kust De sirenejogging Middelkerke, reeds jaren een vaste waarde bij de joggers, houdt het midden tussen een gewone stratenloop en een natuurloop. Eerst lopen we op de kustbaan van Middelkerke richting Oostende en keren dan terug via het provinciaal domein Raversijde en op het asfaltbaantje door de duinen! Dus de kustbaan, wat wegeltjes door een domein en boswegels en tenslotte een verharde weg door de duinen. Een uniek parcours!